Lente Uitjes - Promotie

1

Borrelboot

Borrelboot

De borrelboot Amsterdam boekt u bij Rederij de Nederlanden. 1½ of 2 uur varen door de grachten, genieten van onbeperkt wijn, bier en frisdranken. Het is altijd happy hour op de gezelligste borrelboot van Amsterdam. 

Meer informatie
2

Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof
3

Workshop Vrolijke Vogels

Workshop Vrolijke Vogels
4

Speurtocht Spechtenpad

Speurtocht Spechtenpad

Hoge Vuursche

Meer informatie
5

Moderne Architectuur

Moderne Architectuur
6

Aspergeboerderij

Aspergeboerderij
7

E-Chopper tour

E-Chopper tour
8

Insectenhotel Workshop

Insectenhotel Workshop
9

Vaas schilderen + plukken

Vaas schilderen + plukken

Amstelveen

Meer informatie
10

Huifkar en ruitertocht

Huifkar en ruitertocht

Lente Uitje

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat de lente is aangebroken. De lente kriebels komen weer omhoog en we kunnen eindelijk weer de deur uit om heerlijk van het lente weer te genieten. Na een periode van kou en regen die we ondertussen hebben gehad staat het zonnetje eindelijk voor de deur. De lage tempraturen van de winter maken plaats voor hogere tempraturen in de lente en zeg nou zelf, wie wordt er niet vrolijk van zonlicht. 

De lente staat natuurlijk bekend om de prachtige tulpen en alle andere bloemen die uit komen en dit zorgt voor een prachtig straatbeeld vol felle kleurtjes. Ook de natuur komt weer tot leven in de lente, zo worden er talloze lammetjes geboren en komen er schattige kuikentjes uit hun ei.

In de lente kunnen we er eindelijk weer op uit. Zoals een dagje wandelen in een van de prachtige natuurgebieden die Nederland bezit, of met de kinderen naar de kinderboerderij. Wij hebben genoeg inspiratie voor jou om de lente weer door te komen met leuke activiteiten buiten in de natuur.

Wandelroutes

Nederland beschikt over talloze prachtige natuurgebieden, waarvan je de helft waarschijnlijk niet eens kent. Vaak wordt er gedacht dat je voor een mooi natuurgebied over de grens moet, maar dit is dus absoluut niet nodig. Vaak bevindt zich binnen 15 kilometer al een prachtig wandelgebied. Ga er eens een lekker dagje op uit in de natuur en ontdek wat Nederland allemaal te bieden heeft. Ook voor de kinderen is het leuk om mee te gaan, want veel natuurgebieden beschikken over speeltuinen. Tegenwoordig zijn er ook wandelarrangementen, waarbij een hapje en drankje zijn inbegrepen, zoals bij een wandelarrangement in Den Haag. Zeker de moeite waard!

Buitenactiviteiten

Gedurende de lente is de gemiddelde Nederlander vrijwel dagelijks buiten te vinden. Wij kunnen genieten van de prachtige bloemen die in bloei zijn en de beginnende zonnestralen. Wanneer je niet van wandelen houdt dan is een Segway of E-scooter tour misschien wel iets voor jou? Deze tour is mogelijk in verschillende steden in zowel Nederland en België. Wil jij nou iets sportiefs gaan doen? Ga dan voor een fietskayak tour door Giethoorn en geniet van de prachtige omgeving.

In de lente worden ook veel vlooienmarkten georganiseerd. Een dagje naar een voorjaarsmarkt is een supergezellig uitje voor de hele familie!  Beverwijk is hier een voorbeeld van. Hier vind je handgemaakt tot ambachtelijk en unieke spulletjes, voor in de tuin of in je huis. Heerlijk om er even tussenuit te zijn en een markt te bezoeken. Lekker een frisse neus halen en spulletjes bekijken en kopen.

Naast sportieve activiteiten en markten is het ook leuk om naar een boer te gaan en daar zelf groente en fruit te plukken. Niets is verser dan je eigen aardbeien of tomaatjes zelf plukken. In Tilburg is het zelfs mogelijk om je eigen diner bij elkaar te verzamelen, tijdens een diner, wandel en vaartocht. Tijdens deze tour wandel langs allerlei tuinen met eetbare kruiden en planten. Vervolgens maak je hier je eigen diner van en kan je deze nuttigen tijdens een vaartocht. Hoe leuk is dat!

Kinderboerderij

Een dagje naar de kinderboerderij kan niet ontbreken in het voorjaar. Leuk voor zowel jong als oud, want in de lente worden er nieuwe lammetjes en geitjes geboren. Dit blijft elk jaar toch weer bijzonder om te zien. Lekker met de kinderen op pad, de geitjes melk geven of de kippetjes voeren. Daarna lekker spelen in de speeltuin en eindigen met een ijsje. Blijer kan je een kind niet krijgen. Je kunt tegenwoordig ook een wandeling maken met geiten of wat dacht je van geiten yoga? Bezoek eens een kinderboerderij wat verder van huis, zo zie je weer eens iets nieuws.

Op Uitjes.nl hebben wij een leuk aanbod aan activiteiten die jou deze lente op een leuke manier helpen doorkomen. Voor je het weet staat de zomer weer voor de deur.