Blogs

Stel je weet niet wat je wilt gaan doen. Wat doe je dan? Waar laat je je dan inspireren? Waar ga je kijken om ideetjes op te doen? Juist, bij de grootste inspiratie site van Nederland op het gebied van uitjes : Uitjes.nl

Maar kom je er dan nog steeds niet uit en twijfel je nog steeds en weet je niet zeker wat het nou precies allemaal inhoudt dan is het fijn om te lezen wat anderen hebben ervaren bij dat uitje.

Want er is zoveel te doen in Nederland, maar ook het in buitenland. Wij bieden er dan ook best wel veel aan op Uitjes.nl . Van indooractiviteiten tot outdoor activiteiten tot activiteiten op het water tot activiteiten in de stad tot leuke cursussen en workshops. Als je even door het bos de bomen niet meer ziet staan helwij jou graag wat inspiratie op te doen met onze leuke blogs.

Tips

In deze blogs geven de bezoekers  of kenners graag tips voor de allerleukste en voordeligste uitjes. Lees bijvoorbeeld onze blog over een kosteloos dagje in de hoofdstad; Amsterdam op haar mooiste voor niks. Zo beleef je voor heel weinig toch het optimale met een dagje uit. Bezoek musea compleet gratis of doe een leuke stadswandeling of ga je toch liever op de fiets de stad verkennen?

Naast Amsterdam inspireren wij jou natuurlijk ook graag met  met stedentripjes naar andere steden. 

Verder kan je in blogs lezen over leuke en ludieke activiteiten die wij extra in het zonnetje zetten. Misschien heb je er zelf nog niet aan gedacht, dus helpen we je graag!

Geniet bijvoorbeeld van bijzondere escargots. Dit typische Franse gerecht gewoon gaan eten is niet iets wat je op het eerste oog lijkt te gaan doen. Echter, vertellen wij je graag waarom je het juist wel zou moeten doen. Alle kleine beetjes inspiratie helpen jou verder om het leukste dagje uit te beleven.

Activiteiten voor alle seizoenen

Ontbreekt er inspiratie over wat je kan doen in de lente, de zomer, de herfst of de winter? Geen probleem! Ook daar helpen we graag bij. In onze blogs lees je hoe je de meest vermakelijke dag kan hebben in ieder seizoen onder verschillende weersomstandigheden.

Zo is er in de herfst genoeg te doen voor zowel binnen als buiten. Veel meer dan dat je waarschijnlijk had verwacht. Zo is zwemmen in een subtropisch zwembad met de kinderen altijd een goed idee. Sterker nog, ga naar een van de aqua mundo zwembaden! Liever toch iets buiten doen en actief zijn? Ga mountainbiken door de prachtige Veluwe of loop een van de mooie wandelroutes die Nederland te bieden heeft.

Ook voor de lente hebben we je genoeg inspiratie te bieden. Zo zijn er genoeg gratis lente-uitjes te doen. Al deze tips hebben we speciaal voor jou op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook mooie tips hoe je het beste een lente-uitje kunt boeken en wat de allerleukste uitjes zijn op dat moment. We houden je natuurlijk wel up-to-date.

Blogs zijn een enorme bron van inspiratie. Dus mocht je inspiratieloos zijn en erg graag een activiteit willen doen, maar je weet niet wat. Lees dan lekker als extra inspiratiebron een van onze blogs. Ga er rustig eventjes voor zitten, pak een kopje koffie of thee en laat je inspireren. Wie weet vind je op deze manier wel je volgende uitstapje! We weten het eigenlijk wel zeker!