Uitjes.nl: dé Uitjes-vinder van Nederland!

Uitjes.nl fungeert als een vrij toegankelijk platform waar alle aanbieders van uitjes, activiteiten en locaties kosteloos hun aanbod kunnen presenteren. Het is dé plek waar bezoekers eenvoudig en snel, via directe links naar de aanbieders, leuke activiteiten, dagjes uit of weekendjes weg kunnen vinden en zelfs direct kunnen boeken.

Onze website is een schatkist vol inspirerende ideeën, handige tips en suggesties, aangevuld met praktische informatie over openingstijden, aanbiedingen, prijzen en routes.

Over ons: Uitjes.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat vrijheid op het internet centraal staat en dat betaling voor vermeldingen op een website daar niet bij hoort. Daarom bieden wij een platform waarop elke aanbieder van uitjes, locaties of andere vrijetijdsactiviteiten al hun activiteiten gratis kan promoten, zonder verborgen voorwaarden.

Waarom gratis? Wij geloven in een toekomst van open inspiratie en gelijke kansen. Onze oprichters liepen tegen het probleem aan dat bij het zoeken naar inspiratie voor een dagje uit, steeds dezelfde pretparken en attracties met elkaar concurreerden met de grootste kortingen. Dit inspireerde hen om Uitjes.nl te starten als een onafhankelijk platform waar bezoekers eerlijk en divers geïnspireerd kunnen raken.

Bij Uitjes.nl is elke aanbieder gelijkwaardig, en er is geen voorkeursbehandeling, ongeacht het bedrag dat iemand bereid is te betalen om op de homepage te staan. Wij streven naar gelijke waardering, volledige transparantie en delen van kennis om bezoekers te inspireren bij het vinden van een leuk dagje uit.

Daarnaast bieden wij exposure pakketten aan voor aanbieders die hun uitje willen laten opvallen tussen meer dan 10.000 andere activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden op onze samenwerkingspagina. Bedrijven hebben ook de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op onze website, zowel op de homepage als op andere pagina's.

Uitjes.nl: van iedereen, voor iedereen. Voor jong en oud, ouders en kinderen, avonturiers, festivalgangers, natuurliefhebbers, sauna-bezoekers, vrijgezellen, verenigingen en ook bedrijven. Laten we samen Uitjes.nl zijn.