Santpoort-Zuid
Highland games Highland games
Utrecht (De Meern)
Team Brouwspel Team Brouwspel
Valkenswaard
Solex rijden Solex rijden
Breda
Van € 25,00. Nu voor € 11,90
Fighting with the stars Fighting with the stars
Nieuwegein
Voetgolf Voetgolf
Staverden (gem.Ermelo)
Bestel tickets met 10% uitjes korting
Bierproeverij Bierproeverij
Sint Anthonis
Lazer Maze Lazer Maze
Leiderdorp
Bieden vanaf € 1,00
Archery Wars Archery Wars
Hilversum
Bieden vanaf € 1,00
Sky Event Sky Event
Eemnes
Ticket vanaf € 99,00
Tesla rijden Tesla rijden
Amsterdam
Bieden vanaf € 1,00
Pizza Cruise Pizza Cruise
Rucphen
Ticket vanaf € 29,95
Karten op echt ijs Karten op echt ijs
Amsterdam
Bestel tickets met 10% uitjes korting
Worksjop bierbrouwen Worksjop bierbrouwen
Alphen aan den Rijn
Esport Game Arena Esport Game Arena
Eindhoven
Ticket vanaf € 19,99
Ijssportcentrum Ijssportcentrum
Poperinge (België)
Bierroute Bierroute
Bovenkarspel
Blote voetenpad Blote voetenpad
Sint Anthonis
Sportief op stap Sportief op stap

Mannen Uitjes

Bij mannen uitjes wordt er meteen gedacht aan voetbal, bier en auto’s, hoewel dit al snel klinkt als een geweldig mannen uitje zijn dit niet de enige opties! Mannen hebben vaak niet veel meer nodig dan een bal en een biertje voor vermaak maar wat nou als er verder wordt gekeken? Wat komen we dan nog meer tegen? 

Op pad met vrienden

Wanneer het zonnetje eindelijk weer eens lekker schijnt in Nederland is het ideaal om met jouw vrienden een dagje weg te gaan. En niets is eigenlijk lekkerder om met de mannen naar buiten te gaan! Een ritje op de quad, nou eerder scheuren en crossen door de modder laat iedere kerel zich weer een paar jaar jonger voelen! Je kan het natuurlijk ook groter aanpakken met jouw vriendengroep en met een terreinwagen door een ruig parcours heen te rijden. Of gewoon ouderwets een potje voetballen? Net iets te simpel, ooit gehoord van bubbelvoetbal dan? Of voetgolf?

Wil jij even terug te tijd in met jouw vrienden. Dan zijn de Highland Games een perfecte keuze. Boomstammen werpen, touwtrekken en spijker rammen, kan het nog mannelijker? Je kan ook gewapend met een boog deelnemen aan de Archery Tag en ga de strijd aan. Strijdlustig geworden? Met paintballen, lasergamen of een potje karten kan je ook de perfecte middag tegemoet gaan en al je maten verslaan.

Een typische herentaak is achter de barbecue staan tijdens een gezellige familiedag en hier wordt dan uitbundig bijgepraat door de mannen met een biertje in de hand. Ben jij geen kei in het bereiden van vlees? Ga er dan een dagje op uit voor een BBQ-workshop en zorg ervoor dat jij niet alleen let of de biertjes nog vol zijn maar ook zorgt voor het lekkerste vlees van de BBQ van de buurt! 

Klinkt bier ook als muziek in jouw oren? Voor de echte bierliefhebbers is het perfecte uitje om naar een bierbrouwerij toe te gaan. De echte bierkenners kennen het wel, van een pilsje tot aan een speciaal biertje je kan het allemaal proeven tijdens de rondleiding. Als kers op de taart ga je aan het einde van de rondleiding zelf bierbrouwen, dan kan er gekeken worden welke mannen echte bierkenners zijn. 

Op Uitjes.nl wordt er een groot aanbod mannenuitjes aangeboden waardoor iedere vriendengroep het zeker moet lukken om een bijpassend uitje te vinden. Het belangrijkste is dat je er heerlijk een dagje uit bent met je gabbers, de hele dag over alleen maar mannendingen kan praten en hier uiteraard met volle teugen van geniet!

Liever wat stoerder?
Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende activiteiten speciaal voor mannen, van voordeeluitjes tot de meest unieke ervaringen. Heb jij er weleens aan gedacht om een straaljager te besturen, het is allemaal mogelijk! Voor de echte autokenners, de mannen die zich een F1 coureur voelen, zijn er diverse activiteiten om in een té gekke auto te rijden denk aan een Ferrari California, Lamborghini Gallardo, Tesla of in een Audi R8! Wie weet zit er in jouw vriendengroep wel een ware Max Verstappen verborgen. Stap zelf achter het stuur en beleef de ultieme rij-experience. 

Geen Max Verstappen tussen jouw maten maar wel een Rico Verhoeven. Ga een dagje met de mannen kickboksen. Ook erg leuk om met collega’s te doen zodat je ze nog beter leert kennen!

Dé ideale afsluiting
De dag moet natuurlijk heerlijk worden afgesloten met een goede maaltijd en het grootste biertje dat er is. Daar is ook keuze genoeg voor! Ga een heerlijke vette hamburger eten of juist een goed stuk vlees.

Op Uitjes.nl wordt een ruim aanbod geboden voor de leukste eetgelegenheden om samen met je vrienden naartoe te gaan. En na zo’n mannendag is het best gezellig als de kinderen en vrouwen aanschuiven. In ieder geval sta je garant voor een top dag vol met leuke activiteiten!