Highland games

Santpoort-Zuid

Echte stoere mannen en vrouwen kiezen voor een middag Highland games. Dit is een Schotse traditie en bestaat uit spellen als boomstam werpen, touwtrek en spijker rammen. Voor echte stoere mensen dus.

De Highland Games zijn een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. Nog steeds worden er ieder jaar Highland Games gehouden.

Kuijpers sports maakt het mogelijk om zo’n dag zelf te beleven. Stap met je vrienden of collega’s in een kilt en maak met je eigen team een aanmoedigingskreet om elkaar op te peppen. Zo gaan jullie de strijd aan tegen de andere. Voel je voor een dag een stoere Schot en geef alles in de strijd om de titel!!

Highland games bestaat uit verschillende fysieke, tactische en technische onderdelen waarbij je goed met je team moet samenwerken. Zo is er stam gooien, touwtrek, spijker slaan en een boomstam zagen met trekzaag. Het is dus belangrijk om goed samen te werken met het team om succesvol te zijn.

Na het laatste spel van de Highland Games worden alle punten van de diverse onderdelen bij elkaar opgeteld en volgt de prijsuitreiking. Voor het sterkste team is er natuurlijk de eeuwige roem en daarnaast ook nog een leuke prijs!

De Highland Games zijn geschikt voor zowel volwassen als kinderen.

Google Maps

Adres

Kuijpers Sports
Van den Bergh van Eysingaplantsoen 68
2082XD Santpoort-Zuid

Uitjes in de buurt

Reviews van Highland games

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.