Uitjes.nl - gratis reserveer-/betaalsysteem

Ticketsysteem
Uitjes.nl is een geheel onafhankelijke site. Eén van onze hoofddoelstellingen is dat juist ook de kleinere aanbieders hun activiteit of locatie onder de aandacht kunnen brengen van de bezoekers van Uitjes.nl. Alle aanbieders willen we de kans geven om hun tickets direct via Uitjes.nl te verkopen via een professioneel bedrijf. We hebben daar Link2Ticket voor geselecteerd.

Waarom hebben we als Uitjes.nl gekozen voor Link2Ticket?
Link2Ticket kan je activiteiten op Uitjes.nl voorzien van een gratis reserveer-/betaalsysteem. Bezoekers krijgen nu de kans om jouw uitje direct op de site van Uitjes.nl te boeken. Hoe mooi is dat! Je hebt geen gedoe meer met klanten die bellen of er beschikbaarheid is of korting voor kinderen mogelijk is etc. etc. Dat kan je nu allemaal ondervangen met deze zeer gebruiksvriendelijke dienst. Lekker toch. Kan jij rustig doorgaan met hetgeen waar je goed in bent.

Verschillende opties
A: Verkoop van tickets: de klant kan per direct een ticket kopen, dit kan verhogend werken voor je conversie.

B: Verkoop een reservering met aanbetaling: de klant reserveert een plek door een kleine aanbetaling. Het overige bedrag wordt op de locatie afgerekend.

C: Op factuur: de klant kan een factuur aanvragen.

Korting geven
Een tip! Biedt jouw uitje met korting aan, al is het maar één eurootje. Dit werkt geheid conversie-verhogend! Bij een korting kom je in de meest bezochte rubriek op de homepagina: de Voordeeluitjes!

De kosten
Voor de aanbieder is het gebruik van het reserveer-/betaalsysteem geheel gratis. Bij een conversie wordt er standaard €1,50 serviciekosten ingehouden. Geen conversies? Dan kost het jou als uitjesaanbieder dus ook helemaal niets! 

Meteen aan de slag
Wil jij meteen gebruik maken van het online reserveer-/betaalsysteem, dat kan! Meld je hier aan bij Link2Ticket en wees er klaar voor om je portemonnee te laten overstromen van de euro’s. 

Het Uitjes-team kan ook een betaalsysteem voor je instellen. Dit kost eenmalig €125,00 excl. btw. Stuur dan een mailtje naar hello@uitjes.nl.

Neem contact op

Voor vrijblijvende informatie, neem hier contact met ons op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.