Borrelboot

Amsterdam

Op een zonnige dag is er weinig mooier dan met een bootje door de Amsterdamse grachten varen. Stel je eens voor, er waait een heerlijk briesje en je vaart door de prachtige binnenstad van Amsterdam. Links zitten je vrienden en rechts de accordeonist die je voor de gelegenheid erbij hebt geboekt. In je hand heb je een lekker glas prosecco, veel beter wordt het leven niet!

Dit bootuitje in Amsterdam kan zomaar jouw vrijdag middag zijn, je hoeft hiervoor alleen maar ons borrelbootarrangement te boeken. Op de borrelboot kun je heerlijk genieten van een bijzondere borrel met vrienden of collega’s. Er is onbeperkt bier, prosecco en fris aan boord. De traditionele salonboot is zo ingericht dat je heerlijk kunt borrelen terwijl je geniet van de prachtige binnenstad van Amsterdam.

Of je nu met een grote of kleine groep bent, een traditionele salonboot of moderne sloep wilt, wij hebben de boot die bij jouw borrel past. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder teamuitje, personeelsuitje of activiteit om met vrienden te doen, de borrelboot zorgt ervoor dat het heel gezellig wordt!

Google Maps

Adres

Bootuitjes.nl
Leliegracht 50
1015DH Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Borrelboot

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.