Huifkar & Ruitertochten

De Waal

Naast de dagelijkse natuurtochten verzorgt Jan Plezier Texel ook ritten op maat voor bruiloften of voor grote en kleine groepen. Ook in combinatie met Texelse lunch, maaltijd of oesters. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Route
Op Texel liggen prachtige routes, waar je langs gaat rijden. Er zijn dagelijks echter een paar vaste routes, maar vraag gerust naar de mogelijkheden. De tochten duren allemaal ongeveer 3 uur.

Duinen
De huifkartocht van 3 uur gaat door de duinen van Texel. Je kunt genieten van de vele verschillende soorten planten en dieren in een afwisselend duinlandschap. Heidevelden, natte duinvalleien, droge duinen, bossen en uitgestrekte strandvlakten wisselen elkaar af. Op de huifkar, getrokken door Belgische trekpaarden, kun je elk jaargetijde de Texelse natuur zien. Tijdens de rit wordt er koffie, thee, warme chocomelk en limonade geschonken met een heerlijke Texelse koek.

Ruitertocht
Altijd al eens een strandrit willen maken op het prachtige Belgische trekpaard? Bij Jan Plezier Texel kan het. In kleine groepen worden er tochten gemaakt door de ongerepte natuur van Texel. Een onvergetelijke belevenis.

Google Maps

Adres

Jan Plezier Texel
Laagwaalderweg 46
1793 ED De Waal

Uitjes in de buurt

Reviews van Huifkar & Ruitertochten

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.