Winter Uitjes

1

Winter Wonderland

Winter Wonderland

Al 15 winters lang organiseren wij magische Evenementen met Winterse Thema's. Van gezellige Tiroler dorpen tot luxe Spierwitte Lounge Area's. Feesten op bijzondere locaties in de kroeg, in authentieke herbergen, nachtclubs, Schlägerhutte of in party iglo's. U roept, wij draaien! Op magische locaties of gewoon bij u voor de deur.

Meer informatie
2

Spa Sereen

Spa Sereen

Een bezoekje aan Spa Sereen is een aangename ervaring. Met prachtig uitzicht op de Maarsseveense plassen geniet je dubbel van de luxe verwennerijen van een spa: het rosarium, opgietingen, loungecabines, een kristalzoutsteencabine en nog veel meer.

Meer informatie
3

Sports & Fun

Sports & Fun

Flevonice is het Sports & Funpark van Nederland. Velen kennen ons van de unieke 3 kilometer lange buitenijsbaan in de winter, maar er is meer.
Naast het schaatsseizoen biedt Flevonice ook unieke Sports & Fun zomeractiviteiten zoals Obstacle Running, Drift Karten, Wakeboarden, Waterstormbaan, Flyraden, etc.

Meer informatie
4

Kookworkshop

Kookworkshop

In de sfeervolle, landelijk gelegen kookstudio van TARTELETTE kun je samen met vrienden, collega’s of familie een heerlijke culinaire middag/avond beleven. Bij TARTELETTE kun je al vanaf 8 personen terecht voor kookworkshops op maat. Denk bijvoorbeeld aan een teamuitje met collega’s, een familiedag, het vieren van een jubileum of verjaardag.

Meer informatie
5

Karten op écht ijs!

Karten op écht ijs!

Zoek jij nog een coole activiteit voor een verfrissend dagje uit? Of zoek je nog een origineel uitje voor een dagje weg met vrienden, familie of collega’s? Iets wat nog bijna niemand in je omgeving ooit gedaan heeft? Dan ben je bij IceKart Rucphen aan het juiste adres!

Meer informatie
6

Jaap Eden IJsbaan

Jaap Eden IJsbaan

De Jaap Eden IJsbaan is een dienstverlenende organisatie op het gebied van schaatssport en andere vormen van sport, ontspanning en evenementen. Naast (sport)locatie zijn wij een productiebedrijf van ijs. Wij maken in het schaatsseizoen ijs en stellen dit ter beschikking aan de schaatsers.

Meer informatie
7

Kat & Koffie

Kat & Koffie

Woohoo, we mogen weer mensen ontvangen in ons gezellige café! Daar zijn wij en onze pluizige bewoners echt super blij mee. Omdat het voor de katten wel even wennen zal zijn om weer zoveel visite te ontvangen zijn we voorlopig op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10-16 uur.

Meer informatie
8

Accommodatie

Accommodatie

In een grote cirkel staan 17 veldhuysjes of pipowagens. In het midden staat een grote vuurkorf. Dit dorpje is romantisch verlicht met fakkels en biedt plaats aan maximaal 65 personen.

Meer informatie
9

Walk and Wine

Walk and Wine

De tour begint in het oude centrum van Middelburg, Zeeland. We zullen een stadswandeling maken van ruim anderhalf uur om alle prachtige pareltjes van de stad te laten zien. Aansluitend ga je genieten van een High Wine in een schitterend monumentenpand in het oude centrum. 

Meer informatie
10

Hortus Botanicus

Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus Amsterdam is één van de oudste botanische tuinen ter wereld. In meer dan drie eeuwen is de Hortus een levend museum geworden van planten uit alle continenten. In de tuin en de kassen groeien maar liefst 12.000 planten van ruim 4.000 soorten uit maar liefst 6 verschillende klimaten.

Meer informatie
11

Wondr Experience

Wondr Experience

Laat je inspireren door onze artistieke speeltuin. WONDR is een meeslepende ervaring die visuele magie met grenzeloze creativiteit combineert. Verwacht een met confetti bestrooide wereld bomvol kleuren en sensatie, ontworpen door enkele van de meest creatieve masterminds die Amsterdam rijk is. Onze artistieke speeltuin focust zich op spelen in al haar vormen.

Meer informatie
12

Icebar Amsterdam

Icebar Amsterdam

Bij een temperatuur van -5 graden Celsius kan in dit ijsparadijs een heerlijke cocktail worden gedronken en voor de liefhebbers is hier zelfs Extra Cold Bier verkrijgbaar. Om de ijzige temperatuur te kunnen trotseren, krijgt elke bezoeker speciale thermokleding en handschoenen uitgereikt.

Meer informatie
13

Theater Cultura

Theater Cultura

Aan de rand van het centrum van Ede ligt het cultuurcentrum Cultura. In het centrum bevindt zich een prachtig theater en een filmhuis. Cabaret, muziek, dans, opera: het aanbod is zo divers dat er voor iedereen wel wat leuks te vinden is!
Bij Cultura kun je ook allerlei kunstlessen volgen. Muziek, theater, musical of beeldende kunst: voor alle leeftijden en interessetgebieden is er wel iets te leren.

Meer informatie
14

F1 Racing Centre

F1 Racing Centre

In The Wall in Utrecht wordt op 1 juni een ruimte geopend waarin 60 racesimulatoren verdeeld over drie grids staan. Deze simulatoren zijn speciaal ontworpen om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn. Je voelt de intense force feedback door het F1 stuur en voel je meer wind naarmate je harder gaat. 

Meer informatie
15

Aloha Lasergame

Aloha Lasergame

Indoor lasergamen bij Aloha gebeurt in een “industrial underground” thema, welk op deze locatie onder de brug van de Piet Heinkade uiterst goed tot zijn recht komt. Via een mooi tropisch beschilderde gang kom je binnen in de briefing kamer waar de jungle duidelijk het ondergrondse thema overwoekert. 

Meer informatie
16

Koan Float

Koan Float

Geniet van de warmte en de aandacht voor je lichaam. Float- en massagecentrum Koan Float introduceerde het floaten in 1997 voor het eerst in Nederland.Wat doet floaten met je? Na verloop van enkele minuten geeft het floaten een werkelijk unieke ervaring van gewichtloosheid. Alle spieren en organen kunnen zich maximaal ontspannen.

Meer informatie