X-Cube Amsterdam

Amsterdam

X-Cube

De X-Cube biedt interactieve ervaringen voor kleine groepen van 2 tot 6 personen, vol met verschillende (escape) belevenissen. Uitgerust met een groot touchscreen, meerdere schermen, controllers, sensoren, verlichting en een hoogwaardig geluidssysteem, biedt de X-Cube een meeslepende ervaring met diverse thema's. We hebben X-Cubes verspreid over heel Nederland.

In Amsterdam staan 2 X-Cube bij Bleekemolen Raceplanet in het Wespoortgebied op het adres Herwijk 10. Met 2 X-Cubes kun je dus boeken tot wel 12 mensen op hetzelfde tijdstip.

Ervaringen
Onze X-Cubes bieden verschillende ervaringen voor diverse doelgroepen. Eén van onze populaire experiences is de "Spy Training" met Katja Schuurman, waar je samen met je team in slechts een uur of een half uur wordt opgeleid tot meesterspion. In deze avontuurlijke ervaring voer je verschillende missies uit, waarbij puzzelen, opletten, samenwerken en logisch denken centraal staan.

Een andere spannende game is "Murder at the Mansion", waarbij je met je team in een uur een moord oplost in een oud landhuis. Deze meeslepende game biedt prachtige 3D-beelden van verschillende kamers in het landhuis, waar je op zoek gaat naar bewijsmateriaal en raadsels oplost om de dader, het motief en het moordwapen te ontrafelen.

Voor een vermakelijke en prijzenwinnende ervaring hebben we de "Crazy Gameshow" van 30 minuten, vol met minigames, waar jij en je team mooie prijzen kunnen winnen. Buddy Vedder leidt deze energieke spelshow, waarin jouw team het stralende middelpunt is.

Ook voor de kinderen hebben we twee speciale ervaringen. De "Spy Training kids" met actrice Sterre Koning en "Agent 8008" met YouTuber Ronald Vledder zorgen in 30 minuten voor plezier voor het hele gezin of een kinderfeestje.

Boek vandaag

Of je nu een avontuurlijke volwassene bent of op zoek bent naar familieplezier, er is voor ieder wat wils in de X-Cube!

Ontdek vandaag nog onze nieuwe escape-ervaringen en boek direct online bij Bleekemolen Raceplanet.

Google Maps

Adres

Raceplanet Amsterdam
Herwijk 10
1046BC Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van X-Cube Amsterdam

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.