Gamestate

Utrecht

Gamestate is een game center, waar jong en oud zich kan amuseren. Het fenomeen van speelautomaten binnen Gamestate is overgewaaid uit Amerika, waar het play en win concept inmiddels een groot succes is.

Gamestate streeft ernaar een experience te bieden dat zich richt op ‘Family Entertainment’ voor alle doelgroepen en leeftijden.
Door het nauwlettend volgen van trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van video– en ticketgames, kunnen wij onze gasten een zo optimaal mogelijk aanbod presenteren voor oneindig veel plezier!

Bij Gamestate kan iedereen zich amuseren en genieten van de nieuwste games. Op een locatie van ruim 500m2, gevuld met meer dan 75 innovatieve speelautomaten, is Gamestate Kerkrade de modernste in zijn soort.

Gamestate in Utrecht is de grootste arcade van de Benelux! Gamestate Utrecht heeft een oppervlakte van ruim 1.000m2 en is gevuld met life-size games. Variërend van airhockey en racespellen tot simulatoren en 4D-games.
Een niet te missen experience, die je niet mag missen.
Bij alle Gamestate filialen geldt overigens dat er prachtige prijzen te winnen zijn door middel van het verzamelen van tickets.
Deze tickets ontvang je aan de hand van je score bij een game. Loop binnen, koop je gamecard voor
€ 0,50, zet er een tegoed op die jezelf kunt bepalen en the game is on.

Gamestate staat garant voor heel veel fun én … spetterende prijzen

Google Maps

Adres

Gamestate
Mariaplaats 13
3511LJ Utrecht

Uitjes in de buurt

Reviews van Gamestate

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.