Da Vinci Genius

Amsterdam
Datum: 12-03-2024 t/m 30-11-2024

Da Vinci Genius

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om binnen te stappen in een van de meest briljante geesten die ooit heeft bestaan? Bereid je voor op een betoverende reis met DA VINCI: GENIUS, een geheel nieuwe meeslepende en interactieve kunstervaring in Amsterdam. Deze bekroonde ervaring, blaast de meesterwerken van Da Vinci tot leven door middel van adembenemende interactieve projecties van vloer tot plafond.

Leonardo da Vinci wordt beschouwd als een van de grootste genieën aller tijden. Zijn innovaties en uitvindingen zijn legendarisch en combineren wetenschap, technologie, techniek, wiskunde en kunst naadloos in zijn werk, lang voordat het als revolutionair werd gezien.

Duik in de geest van Da Vinci en ontdek hoe zijn ideeën tot leven kwamen. Verdiep je in de werk- en denkwereld van Leonardo da Vinci; herontdek zijn meesterwerken zoals de ‘Mona Lisa’ en ‘Het Laatste Avondmaal’ en krijg nieuwe inzichten door interactieve technologie, kamerhoge projecties, en bekijk de hedendaagse wereld door de ogen van Da Vinci door interactie met de nieuwste AI-technologie.

Google Maps

Adres

Da Vinci Genius
Willem Fenengastraat 43
1096 BL Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Da Vinci Genius

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.