ZERO55

Enschede

Ons indoor activiteitencentrum is de ideale locatie voor groepsarrangementen, familiedagen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. ZERO55 is gelegen op het Go Planet Parc in Enschede, dichtbij het FC Twente Stadion met volop gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op de website.

E-karten

Met een e-kartbaan van maar liefst 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow in the dark lichtshow en lekkere racemuziek zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland. Deelname vanaf 135 cm.

Lasertag

Naast het e-karten heeft ZERO55 nog veel meer activiteiten. Zo is er Lasertag; een spectaculaire, actievere en meer tactische versie van het lasergamen in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties die elk vragen om veel digitale interactie. Vanaf ca. 8 jaar

Escape Rooms

ZERO55 beschikt over een gloednieuwe escape room! The Bank Vault: In het kantoor van bankmedewerker Hank Smith staat een grote kluis. Er wordt gezegd dat er wel meer dan € 6 miljoen in zit. Zorg dat je zoveel mogelijk geld buit maakt en binnen 55 minuten ontsnapt! Voor 4 tot 8 personen. Daarnaast heeft ZERO55 ook nog 2 mini escape rooms: The Armoury en de Laboratory. Onstnap met 2 tot 4 personen binnen 15 minuten.

VR Racing room

In deze kamer kunnen 2 tot 8 personen tegen elkaar racen in een virtual reality wereld, uniek in Nederland! De kuipstoel, racestuur, pedalen en VR bril maken alles super realistisch en het gevoel dat je hebt als je over het circuit scheurt met 300 kilometer per uur is erg indrukwekkend. Racen in een virtual reality wereld bestaat al langer, maar in een multiplayer modus waarbij alle deelnemers fysiek in een kamer aanwezig zijn is uniek in Nederland. VR Racing kan vanaf 16 jaar gespeeld worden en een spel duurt 15 minuten.

Google Maps

Adres

ZERO55 Enschede
Colosseum 84
7521PT Enschede

Uitjes in de buurt

Reviews van ZERO55

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.