Klok'uus

's-Heer Arendskerke

Klok’uus is dé bestemming voor gezellige familie-uitjes in Zeeland. Onze megagrote speeltuin biedt een hoop speelplezier voor de kids, terwijl ouders en opa en oma relaxen in ons gezellige restaurant waar we heerlijke originele (streek) gerechten serveren.

Binnen speeltuin: Spelen in de leukste boerderij van Nederland!
Terwijl jij los gaat in een grote overdekte speeltuin met spannende glijbanen en leuke hindernissen krijg je het gevoel alsof je speelt in een echte boeren-speelschuur. Je glijdt bijvoorbeeld onderdoor een combine die vroeger nog het graan van het land oogstte! Onze Freefall-glijbaan bezorgt je kriebels in je buik en de Spidertower is een leuke uitdaging om te trotseren. Voor de kleinere kids is er een leuke, aparte speelhoek.
Buiten speeltuin: een verrassend grote speelweide
Via een grote houtenbrug klim je naar buiten waar je terecht komt in een half overdekt klimparcours van maar liefst drie tot zeven meter hoog. In het midden van de spannende hindernissen maak je hoge sprongen in de elastische springnetten. Onder het klimparcours vindt je de skelterbaan met echte tractor skelters. De kleintjes hebben hun eigen speelweitje. Verder vind je buiten de Bungeejump trampolines, waarop je sprongen maakt van wel vijf meter hoog. In de zomer kun je spelen op een aantal grote luchtkussens!

Naast de grote binnen- en buitenspeeltuin biedt Klok’uus diverse actieve en ontspannende activiteiten aan. Leuk voor familie-uitjes en verjaardagen maar ook voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en klassenuitjes. Ga bijvoorbeeld de strijd aan met elkaar in de vorm van een meeslepende Lasergame, ga de wei in voor een ontspannen en authentiek spelletje Boerengolf of boek een avontuurlijke e-chopper- of e-Solextocht door de zak van Zuid-Beveland. 

Google Maps

Adres

Klok'uus
Wissekerkseweg 6
4458SH 's-Heer Arendskerke

Uitjes in de buurt

Reviews van Klok'uus

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.