Photo Class Smartphone

Amsterdam

Een unieke ervaring tijdens de Photo Class Smartphone Citywalk in Amsterdam. Leer professioneel fotograferen met je smartphone onder begeleiding van topfotograaf Jeroen Swolfs. Tijdens de fotoworkshop krijg je diverse tips en tricks over hoe je door de instellingen van je telefoon te veranderen, nóg mooiere en professionele foto's kunt maken. 

Hoe werkt de Photo Class Smartphone fotografie workshop?

Ontdek Amsterdam met je smartphone tijdens de Canal Walk of de Red Light Walk. De fotoworkshop bestaat uit een gedeelte theorie, waarbij je leert hoe je de instellingen van je eigen telefoon optimaal kunt benutten. Het andere gedeelte is de City Walk! Door middel van een speciaal ontwikkelde app krijgen jullie de route in beeld en hier staan ook de opdrachten in. Jeroen Swolfs zal tijdens de Citywalk tips & tricks met jullie delen om zo tot het perfecte plaatje te komen. Aan het einde van de dag zien jullie de foto’s bewerkt terug in een professionele presentatie van alle deelnemers. Jeroen zal de foto’s beoordelen en de winnende foto uitkiezen. Uiteraard gaat de winnaar niet met lege handen naar huis! 

De fotoworkshop is ook te boeken zonder begeleiding van topfotograaf Jeroen Swolfs. Jullie worden dan ontvangen door onze begeleider en daarna gaan jullie op pad met je smartphone en de speciale app. In de app staan videos met tips & tricks om een prachtige foto te schieten! De duur van het bedrijfsuitje met Jeroen is 4 uur en zonder Jeroen 3 uur

De Red Light Walk

De beroemde en beruchte Wallen van Amsterdam! Het kloppend hart van het toerisme van deze oude wereldstad. Hier is Amsterdam ooit begonnen en dat zie je terug in de schitterende architectuur en de huizen die soms teruggaan naar de 11e eeuw! Op deze route staan de mensen van Amsterdam en de reportage stijl centraal. In de nauwe steegjes van de Wallen kom je typische Amsterdamse taferelen tegen en op de grachtjes varen bootjes en zwemmen zwanen.

De Canal Walk

Vanaf de start op de Dam loop je met de Citywalks App de rust van de grachtengordel in. Ontdek bekende en geheime plekken op de eeuwenoude Herengracht, Leidsegracht en Prinsengracht. De fantastische panden en magische grachten met hun woonboten garanderen bijzondere foto’s. De hele route zit boordevol met curieuze kleine winkeltjes en Amsterdammers die in de 9 Straatjes met hun dagelijkse beslommeringen bezig zijn. Esthetische fotografie op haar best!

 

Google Maps

Adres

Uitjesbureau
Wilgenweg 10-a
1031HV Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Photo Class Smartphone

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.