Zwemparadijs de Scheg

Deventer

Of even lekker ontspannen? Stap dan in het warme bubbelbad of geniet van de sauna van het IJslands Badhuis 4-Elements. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de allerkleinsten: zij kunnen lekker spelen met zand en water op het spettereiland Pingo's Island. Beleef een dag vol spetterplezier in het mooiste zwemparadijs van Overijssel.

Discozwemmen
Ga swingend je weekend in met het discozwemmen in Zwemparadijs Blue Lagoon! Van september t/m april kun je van 19.00 tot 21.30 uur swingen in het water op de allernieuwste hits met DJ. Speciaal voor jongens en meiden tot ongeveer 15 jaar. Het zwembad is tijdens deze avond sfeervol verlicht met lichteffecten.

Kindermiddag
Op woensdag- en zaterdagmiddag is er in het zwemparadijs een speciale kindermiddag. Op deze middagen is het mogelijk mee te doen aan allerlei activiteiten, zoals een supersnelle glijbaanrace of een leuke aquarobicdance.

Google Maps

Adres

Sport- en Belevingscentrum de Scheg
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer

Uitjes in de buurt

Reviews van Zwemparadijs de Scheg

27 February 2013

Super leuke dag gehad. Lekker gezwommen en van de wildwaterbaan afgeweest (wel 30 keer, haha). Verder hebben ze een nieuwe glijbaan met allemaal lichtjes. Echt super leuk! Na afloop lekker in het badhuis geweest om heerlijk te relaxen! Top dag, echt een aanrader voor jong en oud!

Marit

20 March 2013

Super dag gehad. Lekker gezwommen en veel van de verschillende glijbanen af geweest. Het badhuis is erg netjes en relaxed. Ik had het alleen groter verwacht. Echt een aanrader voor een dagje uit!

Rachel

26 June 2014

Voor 7 euro verwacht ik wel meer dan een normaal zwembad en dat was het absoluut niet. Maar 2 glijbanen, een wildwaterbaan en een leuke stroomversnelling. Het zwembad is onoverzichtelijk opgezet. Water gewoon warm en lekker. Het eten is goed met uitzicht op het zwembad. Hierover weinig op aan te merken. Voor de sauna moest je 2,60 euro per persoon bij betalen. We kregen een polsbandje en konden naar de sauna. Helaas, een groep jongens van 14-15 jaar met een mannetje of 15-20 die constant aan het ouwehoeren waren. Wij hebben dus totaal niet genoten van de rust. Af en toe werden ze gewaarschuwd, maar meer ook niet. Uiteindelijk werd er een jongen uitgezet, maar dit had al veel eerder moeten gebeuren. Dit heeft eigenlijk de dag verknald. Voornamelijk door het laffe optreden van de medewerkers. Jammer. Zeer zeker geen Scheg meer voor ons en al helemaal niet voor dat geld.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

11 August 2014

Mooi zwembad! Wel druk tijdens de vakantie. Leuke glijbanen en mooie sauna's. Horeca was prima. Veel keus en een boven gemiddeld assortiment voor een zwemparadijs. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.

Anoniem

25 October 2014

Het is echt super om je hier een dag te vermaken.

Anoniem

23 December 2014

Het is leuk, maar tijdens de vakantie is het heel druk en dat is niet relaxt. En bij de wildwaterbaan moeten jullie een maximaal aantal personen gaan instellen. Dan gebeuren er minder ongelukken.

Anoniem

27 September 2022

Super leuk gehad met ons gezin. Ook voor de kleintjes was van alles te doen en het water was lekker warm!

Gideon